Általános szerződési feltételek

Vásárlási feltételek

 

Termékekre és szolgáltatásokra vonatkozó szabályok

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Web-áruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

A web-áruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!
 

Termékek ára

A termékek ára tartalmazza a 27% áfát, és forintban értendő.

A feltüntetett árak változtatásának jogát fenntartjuk, a webáruház és a bolti árak eltérhetnek egymástól.

Megrendelés menete

 

Online

A megrendelés regisztrációhoz kötött. A webshop menüpont alatt, a kívánt árut a kívánt mennyiségben a kosárba helyezheti, (módosíthatja, törölheti,) majd a rendelés véglegesítésével leadhatja.  Megrendelését automatikusan a regisztrált címen e-mailben visszaigazoljuk, amennyiben telefonos elérhetőséget is megadott egy munkanapon belül kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot. Amennyiben a megrendelt termék elérhető, úgy három munkanapon belül megérkezik az áru. Amennyiben kollégánk a rendelését követő 3. napig sem tudja Önnel a kapcsolatot felvenni, úgy megrendelését semmisnek tekintjük.

Telefon

Kollégánkkal folytatott telefonbeszélgetés során egyeztetjük adatait, a megrendelést, valamint megállapodunk abban, hogy miként veszi át az árut, milyen módon kíván fizetni, és hogyan jut el önhöz a termék.

Mail

A megrendelést tartalmazó e-mailben kérjük pontosan feltüntetni az Ön elérhetőségeit, valamint a megrendelni kívánt termékéket. Ezt követően kollégáink 1 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot, a részleteket pedig ezúton beszélik meg. Ehhez a megrendeléshez nem kell regisztrálni weboldalunkon, és a nap bármely pillanatában leadhatja. Amennyiben kollégánk a kiszállítást megelőző 3. nap előtt nem tudja felvenni Önnel a kapcsolatot, úgy megrendelését semmisnek tekintjük.

Szállítással kapcsolatos költségek

Budapesti szállítás esetén 20.000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás díjtalan, alatta 1.000 Ft, Vidéki szállítás esetén a szállítást 30.000 Ft feletti vásáráls estén díjtalan, alatta 1.800 Ft. Utánvétes fizetés esetén az utánvételi díja további 500 Ft.

Kiszállítás menete, feltételei

Az áru kiszállítását az A Csokoládés Kft., vagy szerződött partnere végzi. Az előzetesen e-mailben, és/vagy telefonon egyeztet időpontban, és helyszínen veheti át az árut.

Fizetési módok

A fizetési mód kiválasztására megrendelés véglegesítésekor nyílik lehetőség, valamint itt tudja jelezni Áfá-s számla igényét is! Átutalásos fizetés esetén számlamásolatot küldünk, a kiszállítást a számla kiegyenlítését követően tudjuk teljesíteni.

Reklamáció, garancia

A megrendelőnek joga van a termék átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállni a vásárlástól. Elállási szándékát jelezheti postai úton, telefonon, illetve e-mailben. Amennyiben szándékát postai úton kívánja jelezni, a feladás időpontját vesszük figyelembe, ezért feltétlenül ajánlott küldeményként küldje levelét, mivel így tudja igazolni a postára adás dátumát. Ebben az esetben a sérülésmentesen, bontatlan csomagolásban visszaszolgáltatott termékek ellenértékét a kézhezvételtől számított 30 napon belül visszatérítjük. A visszaszállítási költségeket a megrendelő fizeti.

Szállítással kapcsolatos reklamációk: A termékekért az átvételig teljes körű felelősséget vállalunk, így ha a csomag sérült árut tartalmaz, a vásárló nem köteles azt átvenni. Hibás termékek esetében a hibás terméket a megrendelő saját költségén köteles visszaküldeni, majd azt 30 napon belül kicseréljük. Reklamációt nyitvatartási időben bármelyik elérhetőségünkön fogadjuk, illetve reagálunk.