Anyák napja

Köszöntsük együtt az Édesanyákat!
Anyák napja

Minden Anyáknapi termékre -30% kedvezményt biztosítunk! Az akció május 6-ig tart.

 

Az Anyák napi ünnep eredete egészen az ókori Görögországig nyúlik vissza, ahol annak idején az istenek anyját, Rheát köszöntötték. Később ebből az istennőkultuszból nőtte ki magát a mai napig is élő Anyák napi ünnep.

Az első Anyák napját 1925-ben tartották Magyarországon a májusi Mária-tisztelet hagyományaival összekapcsolva. Azóta is töretlenül minden május első vasárnapján köszöntjük édesanyáinkat, nagymamáinkat, akiknek az életünket köszönhetjük.

Néhány kedves szokás a világból:

A brit gyerekek virág helyett előző nap elkészítik az „anyák süteményét”, tájföldön pedig a gyermekek letérdelnek anyjuk elé kifejezve tiszteletüket és fehér jázmint adnak át nekik, amely az anyai szeretet szimbóluma.

Etiópiában szintén sütéssel-főzéssel fejezik ki tiszteletüket. Édesanyjukkal együtt készülnek elő egy három napos mulatságra.

Svédországban ez az ünnep egy jótékonysági összefogássá alakult át: a Vöröskereszt kis műanyag virágait vásárolják és tűzik ki a ruhájukra. A bevételből pedig rászoruló gyermekeket és anyákat támogatnak.

Hazánkban hagyományosan a gyerekek verssel, orgona csokorral, csokoládéval és saját készítésű apróságokkal köszöntik édesanyjukat.

Ezekhez a gyönyörű szokásokhoz szeretnénk mi is hozzájárulni. Szeressétek, becsüljétek édesanyátokat, mert belőlük csak egy van!

 

Még néhány apróság, amivel kedveskedünk:

 

Anyáknapi ajándékkosaraink közt most CUKORMENTES összeállítást is találtok, hogy minden édesanya élvezhesse az ünnepet!

A szokásos, 15.000 Ft feletti ingyenes házhozszállítást most a Anyáknapi Akciónk keretén belül lecsökkentettük 8.000 Ft-ra, tehát elég ekkora értékben rendelni ahhoz, hogy Budapesten belül ingyenesen kiszállítsuk Nektek a megrendelt csomagot. Budapesten kívül ez az összeg 10.000 Ft.

Ingyenes szállítás Budapesten belül 8.000 Ft felett.

Ingyenes szállítás országosan 10.000 Ft felett.

Anyák napja a koronavírus járvány idején:

Lepjétek meg szeretett édesanyáitokat ajándékcsomaggal! Rendeljétek meg online és kérjétek a házhozszállítást nekik címezve! Biztos nagyon fognak örülni a meglepetésnek!

Anyáknapi ajándékcsomagokat itt tudtok rendelni.

 

ANYÁKNAPI AKCIÓS TERMÉKEINK ITT RENDELHETŐK MEG.

 

Egyéb, izgalmas kategóriáink:

BIO ÉDESSÉGEK        VEGÁN CSOKIK         LAKTÓZMENTES ÉDESSÉGEK           GLUTÉNMENTES ÉDESSÉGEK            CUKORMENTES TERMÉKEK