Cukormentes AKCIÓ!

Június 24-től Július 5-ig
Cukormentes AKCIÓ!

-20% kedvezmény minden cukormentes és hozzáadott cukor nélküli csokolédénkra és kekszünkre június 24-től július 5-ig!

 

Kedves Cukorbeteg, Inzulinrezisztens, Diétázó és Egészséges életmódot élő vásárlóink!

 

Napjainkra egyre súlyosabb mértékeket ölt egy alattomos betegség, amely sajnos mára népbetegségnek tekinthető, hiszen a magyar lakosság csaknem 8%-át érinti. A világon a leggyakoribb anyagcsere betegség, amelynek szövődményei nagy mértékben rontják a betegek életminőségét. Sokan tudják és tapasztalják, hogy ez bizony a cukorbetegség és annak előszobája az inzulinrezisztencia.

Itthon, több mint 700.000 diagnosztizált beteg él és körülbelül félmillió (igen, jól olvassák) azoknak az embereknek a száma, akik már szenvednek a betegségtől, de még nem tudnak róla.

Becslések szerint tíz év múlva a 20-70 év közötti korosztályban már minden 10. ember cukorbeteg lesz hazánkban.

Azok számára, akiket már elért:

A cukorbetegséggel és inzulinrezisztenciával együtt lehet élni. Nem kell teljesen lemondanunk a finomságokról. Napjainkra rengeteg édességet gyártó cég is belátta, hogy igenis szükség van cukormentes és hozzáadott cukor nélküli termékekre, amelyek már szép számban fellelhetőek az áruházak/webshopok polcain.

Édességeket forgalmazó cégként Mi sem tudunk a számok mellett elmenni. A cukorbetegek világnapja ugyan novemberre esik, de úgy véljük, hogy a cukorbetegek nem csak az év egyetlen napján szenvednek ettől a betegségtől. Ennek keretein belül éves szinten több akciót is szervezünk.

Elsőként június 24-től július 5-ig tartó időszakban -20% kedvezményt adunk minden cukormentes és hozzáadott cukor nélküli csokoládénkra és kekszünkre.

Emellett 5.000,- forintos vásárlásonként egy Fit-Fit hozzáadott cukor nélküli aszalt gyümölcs tallérral kedveskedünk minden kis és nagyker vevőnknek egyaránt.

 

Cukormentes és hozzáadott cukor nélküli AKCIÓS termékeink ITT érhetőek el.

 

Azok számára, akik szeretnének megelőzni:

Egy kis odafigyeléssel máris csökkenthetjük a betegség kockázatát. Tanulmányok bizonyítják, hogy jó minőségű, 70% kakaó szárazanyag tartalom feletti étcsokoládék mértékletes fogyasztása hozzájárul egészségünk megőrzéséhez! Magas antioxidáns tartalma miatt a kutatók arra jutottak, hogy ugyan olyan hasznos és tápláló, mint más szupergyümölcsök.

Néhány klinikailag is bizonyított jótékony hatás:

 

70% vagy e feletti kakaó tartalmú termékeinket ITT találod.