+36-1/256-1674 | info@acsokolades.hu

+36-1/256-1674 | info@acsokolades.hu

Hírek

Megújultunk!

2021.11.02 15:36
Megújultunk!

Az idei szezonra készültünk egy kis meglepetéssel...

Nagy-nagy szeretettel üdvözlünk Mindenkit megújult weboldalunkon!

NOVEMBER 3-án szerdán STARTOLT vadonatúj webshopunk amely friss tartalmakkal, naprakész termék készlettel, bloggal és egyéb újdonságokkal, meglepetésekkel, eddig hiányzó funkciókkal kiegészítve vár Mindenkit!

A hatályos GDPR rendeletnek megfelelően hoztuk át az új oldalra partner adatbázisunkat, hogy gördülékenyebben menjen az átállás mindenki számára, ezért a már regisztrált partnereknek NEM SZÜKSÉGES az új regisztráció.
Azonban sajnos titkosított jelszavaitokat nem tudtuk megtartani, ezek a reggeli órákban törlésre kerültek!
Ennek okán minden kedves partnerünket arra kérünk, hogy az új oldalon az első belépéskor kattintson az „elfelejtettem a jelszavam” linkre, adja meg a régi oldalon regisztrált e-mail címét amelyre kiküldünk egy üzenetet, ennek segítségével beállíthatjátok az új jelszót (ami megegyezhet akár a régivel is) és máris kezdhetitek a böngészést az új weboldalon! Lehetőség szerint kérünk mindenkit, hogy nézze át profilja adatait, illetve az esetlegesen hiányzó sorokat legyen kedves kitölteni.
Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk mindenkitől, ez most a „szükséges rossz” annak érdekében, hogy hosszútávon egy gördülékenyebb és felhasználóbarátabb felülettel fogadhassuk vásárlóinkat.
Javasoljuk minden kedves viszonteladó partnerünknek a HÍRLEVÉLRE való feliratkozást. Tisztában vagyunk azzal, hogy reklámokat és levélszemetet senki nem szeret kapni - mi sem - ezért cégünk kizárólag a FONTOS INFORMÁCIÓK közlésére használja ezt a felületet. Ezen keresztül értesítjük partnereinket például az éppen aktuális szezon katalógusok elérhetőségéről vagy azok leadási határidejéről, mindezt partnereink gördülékenyebb kiszolgálása érdekében tesszük. Nagyban megkönnyíti a munkánkat ha ezen a felületen értesíteni tudunk mindenkit. Sajnos ellenkező esetben nem tudjuk garantálni, hogy minden szükséges információ eljut a megfelelő helyre.
Amennyiben valakinek segítségre lenne szüksége a szokásos elérhetőségeink egyikén keressetek minket bátran és segítünk eligazodni a technológia világában (info@acsokolades.hu, 06/1-256-1674).
Üdv:
A Csokoládés csapata