+36-1/256-1674 | info@acsokolades.hu

+36-1/256-1674 | info@acsokolades.hu

Benjamissimo

A Benjamin család 2014-ben fedezte fel a csokoládé iránti szenvedélyét. Otthon kezdtek el kísérletezni a nyers kakaóból készült csokoládéval. Az az elképzelésük, hogy elkészítsék az első bolgár bio nyers csokoládét, amelyet agavésziruppal édesítenek.

Szenvedélyük nem lankadt, és több éven keresztül több száz csokoládét kóstoltak meg a világ minden tájáról. Ez vezetett el új szenvedélyükhöz - a pörkölt kakaóbabból készült csokoládéhoz.

A két testvér, Krassimir és Martin Benjamin Martin feleségével, Sarah Alsbeyvel együtt tanulmányozta a kakaó történetét és a babfeldolgozás technológiáit. 2017 elején két új márka - Benjamíssimo és Happy Benjamino - született - 16 új termékkel.

A megszerzett tudásukkal felszereltek egy gyárat, felvettek és kiképeztek egy főtechnikust és egy egész csokoládécsapatot, hogy tisztában legyenek a finom csokoládék mögötti gyártási folyamatokkal. A távoli Nicaraguából importált kakaóbabtól kezdve a végtermék kóstolásáig érezhető a tagadhatatlan egészségügyi előnyök és a jó íz.