+36-1/256-1674 | info@acsokolades.hu

+36-1/256-1674 | info@acsokolades.hu

Dolci Preziosi

A Dolci Preziosi márkát gyártó Cerealitalia I.D. S.p.A. olasz cég Coratóban és Frigentóban található két termelőüzemében gabonaféléket és csokoládét gyárt saját márkanév alatt, valamint saját márkás termékeket az édesipari ágazat jelentős szereplői számára Olaszországban és külföldön. A vállalat 2013-ban született, és 2017. június 13-tól S.p.A. társasággá vált.

A Cerealitalia a következő termékkategóriák gyártásával foglalkozik: reggeli gabonapelyhek, müzliszeletek, csokoládészeletek, húsvéti tojások és csokoládé nugátok.

Ma a Cerealitalia a világ 33 országában van jelen, és két fő márkájával, a "Cerealitalia" (gabonafélék) és a "Duca Degli Abruzzi" (csokoládé) márkával forgalmazza, ezen kívül "Dolci Preziosi" néven gyárt jégnyalókákat és édességeket gyermekek számára.

A Cerealitalia egy modern módon szervezett, szilárd és strukturált, többcsatornás vállalat, amelynek vezetése az innovációra és a folyamatos növekedésre irányul. Nemzetközi minőségi tanúsítványokkal (BRC és IFS) rendelkezik, a legmodernebb technológiával termel, és büszkélkedhet azzal a képességgel, hogy hatékonyan képes kielégíteni a kereskedelem újonnan felmerülő igényeit.