+36-1/256-1674 | info@acsokolades.hu

+36-1/256-1674 | info@acsokolades.hu

Little's

A Little's kávék története, több mint 30 évvel ezelőtt kezdődött. Egy házaspár, Henry és Leila Little Finnországban éltek, itt álmodtak meg egy amerikai stílusú kávét. Leila finn állampolgár volt, Henry pedig egy cserediák, amikor megismerkedtek. Kaliforniában töltött utazásaik során megihlette őket, egy speciális pörkölt ízesített kávé.

Amint vissza utaztak Finnországba, feladták addigi munkájukat és elkezdték saját kávébabjaikat pörkölni és kedvenc ízeiket hozzáadni. Kicsiny tervük elkezdett felgyorsulni és a 90-es évek elejére Skandinávia egyik legtermékenyebb kávépörkölői lettek. 1995-ben úgy döntöttek, szeretnék még inkább szélesíteni látókörüket, ezért két gyermekükkel együtt átköltöztek Angliába.

Napjainkban egyik gyermekük Will és felesége Caroline vezeti a vállalkozást, a maguk fiatalos lendületével. Mai termékválasztékukat úgy alakították ki, hogy megfeleljenek az emberek felgyorsult életmódjának. Előtérbe kerültek az ízesített-instant kávékülönlegességek, melyek őrölt társaikhoz hasonlóan a legjobb minőségű arabica kávéból készülnek.