+36-1/256-1674 | info@acsokolades.hu

+36-1/256-1674 | info@acsokolades.hu

Super Fudgio

A Super Fudgio gyártója a Me Gusto Lengyel cég. A "Free from" filozófia az utuk kezdete óta vezérli őket és következetesen követik ezt a filozófiát: minőségi édességeket készítenek, anélkül, hogy az íz terén kompromisszumot kötötnének. A termékek az ételintoleranciában szenvedők és azok számára is alternatíva, akiknek fontos, hogy tiszta összetevőkből álló termékeket fogyasszanak.

A Bio, vegán és gluténmentes édességek rövid összetevő listával rendelkeznek, kizárólag ellenőrzött, biogazdálkodásból származó összetevőkből készülnek, tápanyagokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag alapanyagokat tartalmaznak, és 100%-ban eredeti receptúrákon alapulnak. Nem tartalmaz pálmaolajat, glükóz-fruktóz szirupot és egyéb felesleges erősítőanyagokat.

Iwona Kasica, a márka alapítója a világ minden táján a legjobb nyersanyagokat keresi, hogy a vállalat megvalósíthassa vízióját: egy olyan bio édességmárka létrehozását, amely nem használ állati eredetű nyersanyagokat, pálmaolajat és felesleges élelmiszer-adalékanyagokat.