+36-1/256-1674 | info@acsokolades.hu

+36-1/256-1674 | info@acsokolades.hu

Blog

Criollo
29
Jún

Az őskakaó...

Chuao
27
Jún

Venezuela királynője...

CCN51
23
Jún

A nagyágyú...

Arriba (Nacional)
20
Jún

Egy igazi karakter...

Kakaó fajták
16
Jún

Bizony... több is van!

Kakaóöv
13
Jún

Nem terem akárhol a kakaó...

Tejpor
09
Jún

Egy fontos összetevő...

Kakaóvaj
07
Jún

A sokrétű zsíradék...

Temperálás
02
Jún

Mi is a temperálás és miért olyan fontos?

Konsírozás
30
Máj

Avagy kenőgyúrás...

Van Houten sajtológépe
27
Máj

Egy rendkívüli találmány története...

Csokoládé készítés
23
Máj

A várva-várt pillanat...

Tisztítás, pörkölés
19
Máj

Első lépés a csokoládéhoz...

Fermentálás
16
Máj

Fermentálás, napon szárítás, válogatás-zsákolás. A kakaó előkészítésének legfontosabb mozzanatai.

A kakaó és a csokoládé története
09
Máj